dilluns, 19 de juny de 2017

S'acaba el curs.

Ja estam acabant 5è pronte tendrem les vacances d'estiu i l'any qui ve anirem a 6è i serem els mes grans de l'escola aquest any hem fet moltes coses com: treballs en grup, teatres, moltes excursions , varem anar al camp d'aprenentatge,també varem celebrar el dia de la pau, Sant Jordi, varem celebrar els 25 anys de l'escola i fa poc varem celebrar la festa de fi de curs i nosaltres varem ballar Trouble maker. També varem fer unes maquetes per concursar en el dia de la mar no varem guanyar pero varem anar un dia al dia de la mar.

Aquest dies hem estant fent una col·laboració amb una ONG que es diu SOS refugiados necessitaven lates de atun o sardines, galetes, toallitas per als bebes...  i varem anar al l'escola de sa Joveria que nos varem ajudar molt recollint aliments per ajudar als refugiats i els de sa ONG se han portat tots els aliments que varem recollir. També varem passar per quatre tallers: 25 anys (amb na Lucia), experiments (amb en Jaume), cinema (amb n'Evelyn) i Smart City (amb na Maria) tots aquests tallers varen ser molts divertits.

Aquest records seran inolvidables ha set tota na aventura i abans d'acabar l'escola anirem a Formentera a una platja tota l'escola menys els petits.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada